Wie is SALTEK?

Na de val van de Berlijnse muur maakte de Fluwelen Revolutie in ’89 een einde aan het communistische regime. De hierdoor tot stand gekomen nieuwe democratie zorgde voor oprichting van vele nieuwe bedrijven. Hierdoor zag ook gediplomeerd Ingenieur Jaromír Suchy een toekomst voor zich met het door hem opgerichte SALTEK. Suchy is ruim 25 jaar geleden begonnen als éénmanszaak en heeft SALTEK inmiddels uitgebouwd tot fabrikant die zich op Europees niveau kan meten met de bekende Duitse fabrikanten.

Op basis van ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001 certificering garandeert SALTEK kwaliteit die tevens terug te vinden is in producten van verschillende andere A-fabrikanten. Uniek in de ontwikkelingsmethode van SALTEK is de hoge mate van aandacht voor klanten. SALTEK luistert, ontwikkelt en biedt normconforme producten precies zoals de markt vraagt. Compleet, kwalitatief goed en zeer prijsgunstig!

Klik hier om naar de website van SALTEK te gaan.

Waarom is SALTEK gunstiger qua prijsniveau?

Omdat SALTEK in Tsjechië wordt gebouwd. Doordat alle kosten lager liggen dan in Duitsland is de integrale kostprijs van de overspanningsbeveiliging lager, dit zie je in het prijsniveau.

Is de kwaliteit vergelijkbaar met de Duitse marktleiders?

Absoluut. Door het hoge opleidingsniveau in Tsjechië én het gebruik van hoogwaardige componenten levert SALTEK klasse A producten. Van T1 t/m T1+2 SPD’s en van coax naar 10Gb databeveiligingen. Op basis van de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 certificeringen levert SALTEK componenten overeenkomstig de NEN-EN-IEC61643 en de NEN-EN-IEC62305. Kwaliteit gegarandeerd; scherper ingekocht. Op basis van een op innovatie gerichte bedrijfsvoering is dit bolwerk van ingenieurs een grote opmars aan het maken in Europa. SALTEK is onderscheidend op afleidertechnieken die staan voor kwaliteit en toepasbaarheid. De hoge kwaliteit SPD’s worden, gezien het land van productie, tegen een zeer competitief prijsniveau gefabriceerd en geleverd. Hiermee biedt SALTEK de klanten van Conduct een uiterst goede concurrentiepositie.

 

Wat kunt u als klant verwachten?

Als klant van Conduct bent u altijd al goed geïnformeerd geweest waarbij wij er alles aan doen dit verder te verbeteren.  Omdat we het onze klanten graag makkelijk maken, bieden we de inmiddels bekende Keuzetool Overspanningsbeveiliging én de paneelbouwtool. (Let op: download PDF voor optimaal gebruik) Deze zijn nu gezamenlijk met de actuele bestektekst geheel in de nieuwe SALTEK uitstraling.

Voorschrijvende partijen zoals adviseurs maken hier gebruik van en passen dit toe in de standaard bestektekst die via conduct.nl te downloaden is óf gaan deze zeer snel in STABU-systematiek terugvinden.

SPD Projects

Vanuit Conduct SPD Projects schouwen we uw project, engineeren we de installatie en bereiden we uw offerte voor. Zo legt u uw vraagstukken met betrekking tot bliksembeveiliging bij ons neer en krijgt u een volledig en uitgewerkt concept van ons terug.

SALTEK.  Kwalitatief zeer goede overspanningsbeveiliging voor een marktconforme prijs.
Door het toepassen van producten uit de programma’s van SALTEK bent u gegarandeerd van:

  • Kwaliteit: SALTEK producten komen volledig getest de fabriek uit. Gegarandeerd foutloos!
  • Zekerheid: SALTEK is internationaal gecertificeerd ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.
  • Beschikbaarheid: Type 1 en 2 afleiders bieden u 50kA kortsluitvastheid én voorkomt bij maximale ontlading het doorslaan van de geschakelde zekeringen. Geschakelde zekeringen blijven in bedrijf, zelfs al vanaf 20A.

Wij leveren SALTEK producten via de landelijk dekkende groothandels, altijd en overal!