Solar Safe Commercial

Voorkom brandrisico door zonnepanelen op het dak

Het voorkomen van brandrisico op daken wordt steeds belangrijker. Mede door het professionaliseren van de Zonnepanelen branche in de residentiële- en commerciële markt worden installaties kwalitatief beter gemaakt. Ook worden er producten ontwikkeld en toegepast die bijdragen aan het voorkomen van risico.

Solar Safe Commercial conceptConduct_impressie_01_v07_web

Conduct biedt vanuit het Solar Safe Commercial (SSC) concept kabel management van RoofSupport waardoor de gehele infrastructuur goed aangelegd kan worden. Door toepassing van de Brandwandbeugel in combinatie met de FireWrap is het mogelijk om de infrastructuur veilig over compartimenteringswanden te voeren.

Brand veilig bestrijden

De omvormers worden ter voorkoming van risico in het pand, buiten in PVshelters gehangen. Zo zijn issues als stofophoping, ventilatie en risico van hoog vermogen DC door de gebouwschil verleden tijd. Door toepassing van PVbox wordt de installatie beveiligt tegen bliksem en overspanning en schakelt de FireSwitch de zonnestroominstallatie af bij een onverhoopte brand zodat de brandweer de brand veilig kan bestrijden.

 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de brandveiligheid bij commerciële solarproject? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Bekijk en download de flyer van Solar Safe Commercial