RoofSupport

Klik en klaar!

Met RoofSupport draadgoot leg je bekabeling aan op een nette manier. Snel geselecteerd door één artikelnummer voor een complete set, snel aangelegd: je hebt geen gereedschap nodig voor het monteren van de UV-bestendige CLICK daksteunen: klik en klaar!

 

Bewezen techniek: 10 jaar stormschade vrij!

Als de bedenkers van draadgoot toepassingen op platte daken hebben we vanuit Conduct, door het volledig uitblijven van stormschade, de techniek ruimschoots bewezen! Door de zware daksteun vertrouwen klanten van Conduct al ruim 10 jaar op stormvastheid van RoofSupport.

 

NEN1010:2020:522 Keuze en installatie van leidingsystemen afhankelijk van uitwendige invloeden

De installatie methode moet zo zijn gekozen dat bescherming tegen te verwachten uitwendige invloeden is gewaarborgd in alle van toepassing zijnde delen van het leidingsysteem. Het is van belang om extra aandacht te schenken bij veranderingen van richting en aan plaatsen waar de bekabeling de panelen binnengaat.

Zoals vastgelegd in de NEN1010 moet bekabeling in een buis of goot gelegd worden. Hierbij heeft kabelgoot de voorkeur aangezien (overeenkomstig NEN1010:2020 522.3.2) mogelijke condensvorming in buis afgevloeid moet kunnen worden.

Ook beschikken wij over dé oplossing voor kabelmanagement op hellende daken, veldopstellingen en trapeziumdaken. Door middel van de juiste maat draadgoot en het juiste koppelplaatje of wandbeugel is het zeer eenvoudig om de kabels netjes en veilig te begeleiden in elke situatie.

RoofSupport daksteun

De RoofSupport daksteunen biedt de mogelijkheid om het draadgoot systeem snel op een dak te installeren. Dankzij zijn gewicht hoeft hij niet vastgemaakt te worden aan de ondergrond.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over RoofSupport? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Productflyer RoofSupport EZ1000 (pdf)

Productflyer RoofSupport (pdf)

Datasheet RoofSupport daksteun (pdf)