RoofSupport kabelmanagement

RoofSupport draadgoot

RoofSupport draadgoot: klik en klaar!

Met RS draadgoot leg je bekabeling aan op een snelle en veilige manier. Ten eerste, snel geselecteerd door één artikelnummer voor een complete set. Ten tweede, snel aangelegd: je hebt geen gereedschap nodig voor het monteren van de UV-bestendige CLICK daksteunen: klik en klaar!

 

Bewezen techniek: 10 jaar stormschade vrij!

Als de bedenkers van draadgoot toepassingen op platte daken hebben we vanuit Conduct, door het volledig uitblijven van stormschade, de techniek ruimschoots bewezen! Door de zware daksteun vertrouwen klanten van Conduct al ruim 10 jaar op stormvastheid van onze draadgoot.

 

NEN1010:2020:522 Keuze en installatie van leidingsystemen afhankelijk van uitwendige invloeden

De installatie methode moet zo zijn gekozen dat bescherming tegen te verwachten uitwendige invloeden is gewaarborgd in alle van toepassing zijnde delen van het leidingsysteem. Het is van belang om extra aandacht te schenken bij veranderingen van richting en aan plaatsen waar de bekabeling de panelen binnengaat.

De NEN1010 schrijft voor om bekabeling in een buis of goot te leggen. Hierbij heeft een kabelgoot de voorkeur omdat (overeenkomstig NEN1010:2020 522.3.2) mogelijke condensvorming in buis afgevloeid moet kunnen worden.

Ook beschikken wij over dé oplossing voor kabelmanagement op hellende daken, veldopstellingen en trapeziumdaken. Door middel van de juiste maat draadgoot en het juiste koppelplaatje of wandbeugel is het zeer eenvoudig om de kabels netjes en veilig te begeleiden in elke situatie.

Daksteun voor RoofSupport draadgoot

RoofSupport daksteun voor draadgoot

De RoofSupport daksteunen bieden de mogelijkheid om het draadgootsysteem snel op een dak te installeren. Dankzij het gewicht van de steun hoeft de installateur de steun niet aan de ondergrond vast te maken.

Deksel voor draadgoot

Wil je extra bescherming tegen de zon of wordt de draadgoot geplaatst op een zichtdak? Dan is het wellicht een goede optie om deksels toe te voegen aan de draadgoot, zodat alles netjes afgewerkt is en de UV-straling minder invloed heeft op de bekabeling. Het is tevens mogelijk om de deksels in elke gewenste RAL-kleur te laten spuiten. Vraag naar de mogelijkheden!

 

RoofSupport Hoekroller

RoofSupport Hoekroller

Voor het eenvoudig doorvoeren van solarkabels. De hoekrollers zorgen ervoor dat er geen beschadigingen aan de solarkabels ontstaan (door insnijden) maar ook dat er gelijk extra kabellengte wordt toegevoegd zodat krimpen en uitzetten van de bekabeling wordt opgevangen. Hoekrollers kunnen na aanleg van het draadgootsysteem eenvoudig worden verwijderd voor hergebruik.

 

In onderstaande video vertellen we je meer over de hoekroller:

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over RoofSupport? Neem dan contact met ons op.

 

Productflyer RoofSupport EZ1000 (pdf)

Productflyer RoofSupport (pdf)

Productflyer RoofSupport HOME (pdf)

Datasheet RoofSupport daksteun (pdf)