RoofSupport HOME

Met RoofSupport HOME is brandveiligheid bij PV-bekabeling gegarandeerd!

In verband met brandveiligheid in zonnepaneelinstallaties is het van groot belang om bekabeling in een kabelgoot aan te leggen. Hierdoor wordt het risico op mogelijke vlamboogversleping als gevolg van in buis verwerkte bekabeling voorkomen. De corrosiebestendige RoofSupport HOME draadgoot, in combinatie met de UV-bestendige daksteunen uit het RoofSupport productprogramma, biedt uitkomst.

Installatiegemak

RoofSupport HOME set

Deze set is op basis van de subtiele maatvoering van 30x35mm in lengtes van 3 meter verkrijgbaar. Vanwege de CLICK-verbinding op de RSC-daksteunen is het systeem zonder gereedschap te installeren en voorziet hierdoor in het hoogst mogelijke installatiegemak.

NEN1010

Door toepassing van draadgoot is RS HOME het juiste alternatief voor het gebruik van een buis. In de NEN1010:2020 (rubriek 522.3.2) staat aangegeven dat het noodzakelijk is om condenswater uit een buis af te voeren. Ook is brandveiligheid gegarandeerd door het niet gezamenlijk doorvoeren van PLUS- en MIN-leidingen in buis, hierdoor worden eventuele isolatiefouten voorkomen. De hoogst haalbare brandveiligheid in combinatie met de uiterst snelle montage maakt RoofSupport HOME tot de ideale manier van kabelaanleg in particuliere zonnepaneelinstallaties.

 

RoofSupport HOME is leverbaar per set van 3 meter in combinatie met 2 daksteunen. Het artikelnummer van deze set is: RSH3035-3M.