PVshelter Angled

Wij denken graag in oplossingen. Naar aanleiding van vragen uit de markt hebben we PVshelter Angled ontwikkeld. Dit is een waardevolle aanvulling op ons uitgebreide PVshelter-assortiment. Een compacte constructie, minder schaduw, hoger installatiegemak en nóg brandveiliger. PVshelter Angled biedt een nieuw perspectief voor elk project.

PVshelter zorgt dat je zonnepaneelinstallatie Scope 12 voorbereid is én draagt bij aan het voldoen aan de noodzakelijke veiligheidseisen. Maar wat maakt dit nieuwe model uniek?

Waarom PVshelter AngledPVshelter Angled_bewerkt

  • Minder schaduw, meer opbrengst: de lage constructie zorgt voor een minimale schaduwwerking waardoor een efficiënter gebruik van het dakoppervlak mogelijk is.
  • Voor diverse omvormers: deze shelter is breed inzetbaar, omdat er rekening wordt gehouden met de eisen van de omvormerfabrikant.
  • Eenvoudige montage: door het gebruik van bouten en gefixeerde glijmoeren is het plaatsen en verwijderen van het dak efficiënt en eenvoudig.
  • Kostenbesparend: doordat de PVshelter Angled gedeeltelijk geassembleerd aangeleverd wordt, is hij razendsnel opgebouwd.
  • Gemak door instructie: een digitale montage-instructie en maatvoeringstickers op de profielen maakt het instellen van de juiste hoogte nog eenvoudiger.
  • Fixatie van de solarkabels: de in hoogte verstelbare kabelmanagementbeugel zorgt voor fixatie van de solarkabels bij de connectoren.
  • Optimale integratie: in combinatie met RoofSupport-draadgoot op de kabelbeugel wordt kabelmanagement geïntegreerd tot aan de DC- en AC-aansluitingen van de omvormer.
  • Stevig op grote hoogte: bij mogelijk zware windbelasting op hoge daken is door toepassen van de optioneel verkrijgbare ballastering de PVshelter Angled veelzijdig inzetbaar.

 

PVshelter_detailOm het installeren zo soepel mogelijk te laten verlopen, zitten aan de zijkant van de verticale staanders maatvoeringstickers. Scan de QR-code op de sticker en bekijk in één opslag welke afstand van het dak tot aan de omvormer vanuit de omvormerfabrikant wordt geadviseerd. Ook vind je hier de juiste stand van de omvormermontagebalk én de geschikte hoogte voor de kabelmanagementbeugel.

 

 

 

 

 

Diverse modellen

PVshelter Angled is geschikt voor liggende montage van een omvormer en is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

Meer weten over de voordelen van onze Non-Assembled collectie? Lees hier meer.

Download STEP-file PVshelter Angled

 

PVshelter Angled is verkrijgbaar bij de elektrotechnische groothandels. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over PVshelter Angled? Neem dan gerust contact met ons op.

Natuurlijk gelden de specificaties van onze eerdere modellen van PVshelter ook voor dit model, zoals het voorkomen van geluidshinder, het bijdragen aan een brandveilige installatie en ruimtebesparing. (bekijk alle USP’s van de PVshelter)