Over Conduct

WIJ ZIJN DÉ SPECIALIST IN BRANDVEILIGHEID BIJ ZONNEPANEELINSTALLATIES

Conduct is opgericht in 2005 en gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. Onze oprichter, Pieter Kremer, leerde al snel dat er in de PV-markt een grote vraag bestond aan producten ten behoeve van de brandbeveiling en installatiegemak van zonnepanelen. Hij ging aan de slag en ontwikkelden een unieke productlijn die volledig inspeelde op de behoeften van de installateur. En hoewel we begonnen met de focus op bliksem- en overspanningsbeveiliging zijn we steeds verder in de nichemarkt brandveiligheid bij zonnepaneelinstallaties gegroeid.

Met onze jarenlange kennis én de bijpassende producten bieden wij een complete oplossing en kunnen we onze klanten van A tot Z begeleiden bij het realiseren van brandveilige zonnepaneelinstallaties.

1589546726508

Onze missie

Vanaf 2023 worden alle zonnepaneelinstallaties brandveilig opgeleverd. Om dit mogelijk te maken, blijven we de komende jaren mee veranderen met de zonne-energiemarkt en gaan we door met de ontwikkeling van innovatieve producten die bijdragen aan het veilig aanleggen van zonnepaneelinstallaties.

Projectfoto_Conduct 2

Ben je benieuwd waarom voor de naam Conduct is gekozen of hoe we de toekomst voor ons zien? Bekijk de video!