Onze nieuwe collega Robin Wapperom

Even voorstellen…onze nieuwe collega Robin Wapperom! 👋

Per 1 juni hebben we versterking op onze marketingafdeling: onze nieuwe collega Robin Wapperom. Welkom Robin, we zijn blij dat je er bent!

Natuurlijk stelt hij zich nog even aan je voor:

 

Hi, mijn naam is Robin Wapperom en ik kom het marketingteam versterken. Een uitdaging waar ik erg naar uitkijk, mede door het warme welkom bij dit team van enthousiaste en leuke mensen!

 

Ik kom oorspronkelijk uit Zwijndrecht, maar ben sinds kort verhuisd naar Barendrecht waar ik samenwoon met mijn vriendin en 2 kittens. In mijn vrije tijd duik ik graag de sportschool in, maar drink ik ook net zo makkelijk een biertje met wat vrienden. Daarnaast ben ik een film- en serieliefhebber én fervent gamer in hart en nieren. 

 

Mijn werkzaamheden bij Conduct hebben betrekking tot marketing in de breedste zin van het woord met de focus op contentmarketing. Waar ik vooral naar uitkijk is om de klanten én potentiële klanten te voorzien van relevante informatie en hen mee te nemen in de denkwijze van Conduct.

Onze nieuwe collega Robin Wapperom

 

Ben jij, net als Robin, toe aan een leuke baan binnen het gezelligste team van Barendrecht?😉 Klik dan hier voor de openstaande vacatures!