Onze nieuwe collega Ralf van der Meer

Per 1 december 2022 is Ralf van der Meer onze nieuwe collega op de afdeling sales, als technisch commercieel medewerker binnendienst. Hij stelt zich graag even aan je voor:

“Ik ben Ralf, 32 jaar en ik kom uit Spijkenisse. Ik ben op 1 december gestart als (technisch) commercieel medewerker en ik doe mijn uiterste best om de salesafdeling te versterken.

Ik verheug me vooral op de technische uitdaging binnen mijn nieuwe functie. Ik ben een resultaatgericht persoon, die denkt in oplossingen en altijd het beste in mezelf en in het team naar boven probeert te halen.

In mijn vrije tijd sport ik veel, game ik graag, kijk ik (te) veel series en ben ik vaak met mijn dochter in de weer. Op 1 februari 2022 ben ik voor het eerst vader geworden, waar veel van mijn vrije tijd in zit. Je mag me altijd bellen voor koffie, een feestje of een spelletje.

Tot slot heb ik een enorme interesse in het menselijk brein en heb ik nooit een ochtendhumeur (ook niet onbelangrijk…😉)

Groeten, Ralf.”

 

Welkom bij het team Ralf, leuk dat je er bent!

 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Klik hier voor de openstaande vacatures.