Onze nieuwe collega Petrina Derksen

Sinds 2 januari jl. is Petrina werkzaam bij Conduct Technical Solutions als marketingmanager. Ze stelt zich natuurlijk eventjes voor:

 

“Hallo! 

Sinds 2 januari ben ik bij Conduct werkzaam als marketingmanager. Een bedrijf waar je meteen jezelf kan zijn door de informele en open sfeer. Dat is belangrijk voor mij.

Ik ben een beelddenker, creatief opgeleid aan het Grafisch Lyceum en de Fotoacademie. Daarnaast is mijn liefde voor branding en marketing groot. Zo ben ik begonnen als ontwerper voor off- en online media, ontwikkelde ik mezelf tot portretfotograaf, art director en later tot marketingmanager. 

Ik ben mama van twee mooie kinderen, heb een lieve vriend en woon in Rotterdam, de leukste stad van Nederland, ja toch! En dan is er nog mijn derde kind, m’n Mini Cooper S, waarmee ik elke seconde op de weg geniet en waarin ik heerlijk naar muziek kan luisteren. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uit eten, naar een terras of dansjes doen. 

In het marketingteam van Conduct ga ik mij vooral bezig houden met de strategie, marktonderzoek en de uitbreiding naar het buitenland. Een mooie uitdaging, waar ik veel zin in heb!”

 

Wij hebben er ook erg veel zin in en kijken uit naar een mooie samenwerking. Welkom!