Onze nieuwe collega Patrick António

Ons team is weer uitgebreid! Per 14 maart is onze nieuwe collega Patrick werkzaam op de afdeling sales en hij stelt zich graag aan je voor:

 

‘Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Patrick António en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het Conduct-team. Wat een fijn en warm welkom heb ik mogen ontvangen. Door de groei van Conduct was er ruimte gekomen voor een nieuwe technisch commercieel medewerker binnendienst, een functie die ik maar al te graag wil invullen. Bij Conduct ga ik me bezig houden met de verkoop, het ondersteunen van de buitendienst en klanten adviseren bij het veilig maken van PV-installaties.

Over mijn carrière kan ik vrij kort zijn; na 10 jaar sneakers te hebben verkocht maakte ik de overstap naar sanitair. Ik heb met plezier ruim 3 jaar badkamers ontworpen en verkocht. En nu bij Conduct in de binnendienst. Voor mij een nieuwe functie en ben wellicht nog onervaren, maar des te meer gemotiveerd! 

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met reizen, wandelen, zwemmen, jiu-jitsu, hardlopen en dansen (Kizomba). Al van jongs af aan kan ik niet stilstaan als ik een goed nummer hoor. Wie weet steek ik mijn nieuwe collega’s ook nog aan! Ik ben in Angola geboren, opgegroeid in Portugal en deels in Rotterdam en sinds vorig jaar woon ik in Dordrecht. Als echte Afrikaan houd ik van lekker eten, zon en strand. Naast al het lekkere eten zoek ik graag de natuur op voor een wandeling met mijn twee dochters. 

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn nieuwe collega’s en om samen Conduct groter te maken.’

 

Welkom bij het Conduct-team, Patrick! Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk onze beschikbare vacatures.