Onze nieuwe collega Bjorn Bekkema

 

Conduct groeit als kool! Per 1 januari is onze nieuwe collega Bjorn Bekkema onze nieuwe collega op de afdeling sales en hij stelt zich graag aan je voor:

 

Hey!

Een eerste week bij Conduct, wat leuk om zo warm onthaald te worden. Een hoop nieuwe indrukken waar ik me zeker wel in kan vinden.

Ik ben geboren in Groningen, en getogen in het prachtige Harderwijk. Hier woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen. Ook hou ik van gezelligheid en ga graag op pad naar een restaurant of kroeg. Maar met vrienden thuis een leuk spel spelen vind ik ook gezellig. Als hobby brouw ik af en toe een biertje met twee vrienden en doe ik op woensdagavond aan zaalvoetbal. Als vakantiebestemming vinden wij Italië geweldig, vooral de regio Toscane.

Onze nieuwe collega Bjorn

In mijn werkzaamheden bij Conduct is het fijn om de vrijheid te hebben en samen met mijn collega’s duurzaam Nederland veiliger te maken. De klant centraal zetten in de organisatie vind ik heel belangrijk. Voor mij is verkoop een mooi vak, omdat omgang met klantrelaties, leveranciers en collega’s laat zien dat we met samenwerking van alle partijen nodig zijn voor succes.

 

Zaken doen op langer termijn is mijn doel in relatie tot de klant. Kortom, samen groeien met onze klanten. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team en onze klanten.

Groet, Bjorn.

 

Welkom bij het Conduct-team, Bjorn! Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk onze beschikbare vacatures.