Onze nieuwe collega Bianca Gouw

We hebben leuk nieuws: ons team is weer uitgebreid! Per 1 juli 2022 is Bianca Gouw onze nieuwe collega op de afdeling orderverwerking. Ze stelt zich graag even aan je voor:

“Hoi hoi, mijn naam is Bianca Gouw en ik ga de afdeling orderverwerking versterken. Ik heb erg veel zin om in het enthousiaste team van Conduct aan de slag te gaan!

Ik woon in Barendrecht samen met mijn man, onze dochter en 3 katten. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op en rond het wielerparcours, om onze dochter aan te moedigen of om een wielerwedstrijd te organiseren. Ook heb ik passie voor make-up en maak ik live video’s! Daarnaast hou ik ook van gezelligheid en feestjes. Verder mag je me altijd wakker maken voor (pure) chocolade…Bianca_500x500

Bij Conduct zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat o.a. de orders vanaf ontvangst tot en met het gereedmaken voor verzending administratief worden afgehandeld. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met onze klanten en mijn collega’s.”

 

Welkom Bianca, we zijn blij dat je er bent!

 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om bij ons te komen werken? Klik hier voor de openstaande vacatures.