FireRaptor automatische uitschakeling

De FireRaptor wordt niet alleen handmatig bediend, maar biedt ook twee verschillende soorten van automatisering uitschakeling:

  • Automatic Emergency Temperature Shutdown, waarbij de temperatuurmonitor aan boord van de FireRaptor de panelen automatisch uitschakelt als de temperatuur onder de panelen hoger is dan 85°C. (En schakelt de panelen automatisch weer in als de temperatuur onder de panelen afkoelt en weer lager is dan 85°C.)
  • Automatic Emergency Power Loss Shutdown, waarbij de FireRaptor de panelen automatisch uitschakelt als de netspanning van de noodschakelaar wegvalt. Dit is van groot belang voor de brandweer, waarbij het uitschakelen van de netspanning in het gebouw standaard wordt toegepast.

De onderstaande afbeelding toont het gebruik van FireRaptor in een standaard installatie.

De noodschakelaar heeft een ingebouwde voeding en is beschikbaar in zowel standaard noodbediening als in sleutelbediening en beschikt nu over een optionele brandmonitoring en integratiefunctie die kan zowel alarmsignalen als mobiele communicatie alarmsignalen geven.

Goedkeuringen & garantie

Omdat de functie volledig onafhankelijk is, is FireRaptor compatibel met elke stringomvormer en voldoet aan US NEC2017, en heeft het ook cULus- en FCC-certificering verkregen. Bovendien wordt FireRaptor geleverd met de unieke fabrieksgarantie van 20 jaar.

Lees hier het FireRaptor test rapport