Even voorstellen: Yannick van den Burg

Yannick van den Burg is onze nieuwe aanwinst. Hij versterkt sinds 1 juli ons salesteam als kersverse technisch commercieel medewerker binnendienst. Yannick stelt zichzelf graag aan je voor:

Ik ben Yannick van den Burg, 25 lentes jong en woon aan de Maas in hartje Rotterdam.

Na een leuke tijd bij Batenburg Mechatronica kom ik nu met frisse energie werken bij Conduct, waar ik het binnendienstteam ga versterken. De toffe sfeer binnen Conduct sprak mij vanaf het eerste moment al aan en voel mij dan ook gelijk op mijn plek! Ik heb al ervaring mogen op doen in de elektronische apparatenbouwbranche, maar zie in deze niche een mooie uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen.

Buiten werktijd speel ik graag waterpolo, dit is iets wat ik al heel lang doe en veel plezier uit haal. Daarnaast ga ik graag, als even kan, naar mijn broertje in Barcelona om even te ontspannen onder het genot van tapas y una cerveza!

Ik kijk uit naar een mooie en gezellig tijd bij Conduct.

Welkom bij het team, Yannick!