Even voorstellen: Esther de Jong

Ik ben Esther de Jong, 54 jaar. Ik woon samen met mijn twee zoons en rood witte kater in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ik hou van het theater, koken, culturele festivals en de zon. Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring in marketing bij diverse B2B bedrijven. Begin september ben ik begonnen als senior marketeer bij Conduct.

Ik heb er nu vier weken opzitten en het bevalt goed. Het voelt als een warme deken. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Je merkt vooral dat alle collega’s klaarstaan voor de klanten en bovenal denken in oplossingen. De markt van accessoires voor zonnepaneelinstallaties is nieuw voor mij, dus er valt nog veel te leren. Natuurlijk een enorme groeimarkt waar ik als marketeer echt mijn tanden in kan zetten. Dat gecombineerd met de innovatieve producten van Conduct; ik heb er zin in!

Welkom bij het team, Esther!