Conduct lanceert Step-Over

Met Step-Over introduceert Conduct Technical Solutions de oplossing voor het veilig stappen over de aanwezige bekabeling bij een zonnepaneelinstallatie. Step-Over creëert een veilig en makkelijk looppad op het dak voor onder andere installateurs en inspecteurs.

Conduct is met deze nieuwste innovatie ingegaan op de bestaande veiligheidsnormen: conform NEN1010 moet het materieel bij een zonnepaneelinstallatie zo gekozen en geïnstalleerd worden dat veilig onderhoud mogelijk is. Alsook Arbotechisch is het verplicht om veilig onderhoud en inspecties te kunnen volbrengen. Step-Over speelt hier naadloos op in doordat inspecteurs en installateurs veilig en moeiteloos over het kabelmanagement en de bijbehorende gevaarlijke AC- en DC spanning kunnen stappen. Step-Over is dan ook een onmisbare toevoeging op ons kabelmanagementsysteem, RoofSupport.

Meerwaarde voor de installateur

‘’Het ontzorgen van installateurs staat bij ons hoog in het vaandel, of dit nu tijdens of ná het installeren is. Step-Over is 80 centimeter breed en 100 centimeter lang en wordt geassembleerd aangeleverd. Een praktische keuze zodat het met gemak over onze breedste draadgoot-variant geplaatst kan worden (en het aan de Arbo specificaties voldoet.) Uiteraard is Step-Over antislip zodat de weersomstandigheden ook bij dit product geen invloed hebben. Dit product biedt extra veiligheid en gemak voor installateurs en inspecteurs!’’