Conduct introduceert PVcontainer

AC-verdeler én PV-omvormer brandveilig en vandalismebestendig in één buitenkast

Conduct introduceert PVcontainer. Met deze nieuwe laagspanningsdistributie- en omvormerbuitenkast is het eenvoudig om de DC-installatie extern te plaatsen en zo de brandveiligheid bij o.a. agrarische gebouwen of floatingprojecten te vergroten.

Conduct introduceert PVcontainer

Conduct introduceert PVcontainer en biedt met deze innovatie een concrete oplossing om verhoogde brandrisico’s te voorkomen in bijvoorbeeld stallen en buitenlocaties zoals floatingprojecten. PVcontainer is brandveilig, IK10 beveiligd tegen diefstal, modulair uit te breiden en compatible met het RoofSupport CLICK draadgootsysteem.

Richtlijnen en Normeringen

Conform de NPR5310.5.5.3 mag een PV-installatie de brandveiligheid niet negatief beïnvloeden, waarbij de NEN1010 omschrijft dat de laagspanningsapparatuur goed en veilig bereikbaar dient te zijn voor bijvoorbeeld inspectie en onderhoud. Door PVcontainer op minimaal 10 meter afstand van een stal te plaatsen, bevindt deze zich op veilige afstand en zijn de installatie én het pand (met daarin bijvoorbeeld dieren) veilig op het moment dat er een calamiteit plaatsvindt.

Wil je meer weten over PVcontainer? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Wil je graag PVcontainer live zien? Dat kan! Op de Solar Solutions International in Vijfhuizen staat hij op onze stand D11. Vraag nú gratis toegangskaarten aan!