Disclaimer

De gehele inhoud van deze website is eigendom van Conduct Technical Solutions B.V. of haar licentiegevers en is auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, gekopieerd of opgeslagen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Conduct Technical Solutions B.V

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Conduct Technical Solutions B.V.. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om  de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Conduct Technical Solutions B.V is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie.

Het is mogelijk dat via de internetsite van Conduct Technical Solutions B.V. toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Conduct Technical Solutions B.V. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

De inhoud van en informatie op deze website kan zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden aangepast.

 
 
 

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt.

Lees meer | Accepteren